NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsites
- Testaankoop
Maastricht

2Link.be / Dochters / Maastricht / Weblog / e-sigaret

Geplaatst 23 Juni 2016, 10:48

'e-sigaret'

Trefwoorden: e-sigaret, rokenE-sigaret kopen? Lees dan dit artikel eens


Een e-sigaret kopen is in verschillende landen in Europa al een aantal jaren een trend onder rokers. Het begint er naar uit te zien dat ook in Nederland de e-sigaret een trend gaat worden. Steeds meer Nederlandse consumenten die een tabak sigaret roken stappen over naar de e-sigaret. Wil je meer te weten komen over de e-sigaret of wil je tips voordat je een e-sigaret kopen gaat, lees dan ons artikel.

Wat is een e-sigaret?
Een e-sigaret is een eenvoudig elektrisch apparaatje dat een nicotine oplossing (e-liquid) verdampt. Als men damp uit de e-sigaret trekt komt men door de nicotine in de e-liquid aan zijn of haar nicotine behoeftes.

Waarom een e-sigaret kopen?
Je kunt om verschillende redenen een e-sigaret kopen, waaronder; gezondheidsredenen, financiële redenen en om te stoppen met roken.

E-sigaret kopen om gezondheidsredenen
Wil je een e-sigaret kopen omdat je minder ongezond wil roken? Dan kun je overwegen een e-sigaret aan te schaffen.
Lange tijd heeft er twijfel bestaan of het dampen van een e-sigaret daadwerkelijk minder schadelijk zou zijn dan het roken van een tabak sigaret. Echter in december 2015 kwam de uitkomst van een onafhankelijk onderzoek gedaan door de Harvard School of Public Health naar buiten. Uit dit onafhankelijke onderzoek blijkt dat de e-sigaret minder schadelijk voor de gezondheid is dan de tabak sigaret.

Financiële redenen voor een e-sigaret
De aanschaf van een e-sigaret is een stuk duurder dan een pakje sigaretten, echter op tijd van een kwartaal verdien je deze duurdere onkosten weer terug. Dat komt omdat de e-sigaret tachtig procent goedkoper is in gebruik dan de tabak sigaret.
In die tachtig procent is alles mee gerekend; het onderhoud, e-liquid en de afschrijving van de e-sigaret.

E-sigaret als hulp middel om te stoppen met roken
Als we veel onderzoeken mogen geloven zou je door middel van de e-sigaret niet kunnen stoppen met roken. Echter de gebruikers van de e-sigaret vertellen een totaal ander verhaal. Zij beweren dat ze prima geholpen zijn met een e-sigaret om de nicotine verslaving af te bouwen, de meeste dampers leggen na een periode ook de e-sigaret aan de kant.

Door periodiek het nicotine gehalte van de e-liquid te verlagen die gedampt wordt bouw je automatisch en geleidelijk aan je nicotine behoefte af.

E-sigaret onderhouden
De e-sigaret mag dan wel een eenvoudig apparaatje zijn, toch heeft een e-sigaret klein onderhoud nodig. Als er regelmatig gedampt wordt dient de coil van de e-sigaret circa iedere drie weken vervangen te worden. Wordt de coil niet vervangen dan zal de damp verbrand gaan smaken.
Reageer

Naam
Email
Code


Meer berichten

OnderwerpToegevoegd
e-sigaret 23 Juni 2016, 10:48


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be